Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 03. 2012

Prolećni tretmani

Častite svoje telo

Prvi dani proleća su savršeni za obavljanje tretmana nege da se vaše telo pripremi za lepo vreme i da vam koža bude zdrava i sjajna. Zato, obavezno obavite neke od sledećih tretmana u salonu i kod vašeg kozmetičara:

 -Tretman hidratacije kože lica-Tretmanima hidratacije jačate kožu lica, dajete joj elastičnost i vitalnost i oporavlja je posle duge zime.

-Tretmani sa vitaminom C stimuliše kožu, daje joj novu energiju i podstiče proizvodnju kolagena, a kako ga naš organizam ne proizvode sam, potrebno je unositi ga na razne načine, a salonski tretman je jedan od njih.

-Aromaterapija lica- Ovaj tretman je baziran na esencijalnim i aromatičnim uljima. Prvo se radi blagi piling i osvežavanje kože da bi blagotvorna energija esencijalnih ulja osvežila vaš ten i dala koži mekoću i sjaj.

-Anticelulit tretmani- Ako ste se ulenjili i opustili tokom zime, sada je pravo vreme da počnete intenzivno da se borite sa celulitom. Tretmani koji se rade sa pakovanjima uz intenzivno zagrevanje se rade upravo na proleće.

-Lifting- Sve vrste lifting tretmana se takođe rade na proleće jer to odgovara prirodnom ritmu kože. Pored podmlađenog izgleda, koža postaje jača i zdravija posle liftinga i ima bolji odbrambeni mehanizam. Najbolji izbor je mezoterapija bez igala koja se radi na bisti, vratu i licu.

-Manikir- Odaberite manikir tretman uz tretman nege koji će revitalizovati kožu na rukama. Parafinsko pakovanje i tretman jačanja noktiju oporaviće vaše ruke posle hladnih zimskih meseci.

-Pedikir- Sezona sandala je pred nama, tako da ako ste zapostavili vaša stopala u toku zime, sada je krajnje vreme da im pružite adekvatnu negu.

-Relaks masaža celog tela- Masaža prija tokom cele godine, ali opuštajuća masaža celog tela je idealan način da započnete proleće.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

vesna dimitrijevic   |    27. 04. 2012   |   17:02:08

tretman sa vitaminom c

ovo je fantasticno posle duge zime ovaj tretman za lice je pravi raj pored njega bi trebalo uraditi jos neke ali ovaj vraca svezinu licu i kozi uopste fenomenalno.

pošalji odgovor
Search