Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 11. 2019

Imate problem sa proširenim porama?

Drage dame, imamo rešenje za vas.

Jedan od problema sa kojima se žene susreću su proširene pore koje mogu biti prilično opterećujuće na koži lica svake dame. Njihova veličina varira u zavisnosti od tipa kože koju imate, naravno tu utiče i genetski faktor, starenje, nepravilna higijena, upotreba kozmetičkih proizvoda neprilagođenom tipu kože.

Koža sa godinama gubi kolagen koji joj pomaže da ostane elastična i smanjuje lučenje lojnih žlezda zbog kojih se pore povećavaju. Mi vam dajemo jedan od saveta koji će vam pomoći da se izborite sa ovim problemom, a tajna se upravo krije u soda bikarboni koja ima sposobnost delotvornog smanjena pora i dobra je zbog svog antibakterijskih svojstava.

Ono što napominjemo je da sa sodom bikarbonom nije dobro preterivati budući da ona može dovesti do suvoće i iritacije, dovoljno je jednom nedeljno uraditi piling ili napraviti masku za lice i već nakon nekoliko nedelja videćete pozitivan efekat:

Izmešajte sastojke: 1 kašiku sode bikarbone sa dve kašike vode, dodajte malo meda (po želji) i primenite na suvu ili vlažnu kožu i nežno masirajte kružnim pokretima, potom isperite. Možete je koristiti i kao masku za lice i ostaviti da deluje nekoliko minuta.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search