Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 07. 2018

NIVEA HAIRMILK NATURAL SHINE

NIVEA predstavlja liniju koja vraća kosi zdrav izgled i prirodni sjaj

Prirodni izgled je veoma bitan, čak i kada je u pitanju frizura – kosa koja sija izgleda zdravo i negovano. Međutim, ukoliko nema prirodni sjaj, kosa ne može da izgleda lepo – čak ni ako je dobro ošišana i savršeno stilizovana. Suva kosa koja nema sjaj deluje beživotno.

Spoljašnji faktori mogu da utiču negativno na kosu: sunce i slana voda, neodgovarajući šampon, ali i ostaci proizvoda za stilizovanje, fen i presa mogu da oštete kosu. Usled dejstva takvih uticaja kutikula se otvara, dolazi do gubitka hranjivih materija i vlasi kose ne mogu da budu uredne. Posledica: kosa nema prirodni sjaj.

Rešenje za problem suve i slabe kose koja nema sjaj nudi nova NIVEA Hairmilk Natural Shine linija za prirodni sjaj kose. Zahvaljujući ovim proizvodima, kosa će dugo imati zdrav izgled i biće lepršava i sjajna. Za ovakve rezultate zaslužna je formulacija za negu sa prirodnim mlečnim proteinima, Euceritom i proteinima svile koja intenzivno hidrira i obnavlja vlasi i spolja i iznutra kako bi kosa izgledala zdravo. Pored toga, proteini svile u formulaciji čine kosu lepršavom i smanjuju trenje između pojedinačnih vlasi. Samim tim, kosa je uredna, savršeno reflektuje svetlost i ima prirodni sjaj koji će zadiviti sve oko vas.

Da biste postigli najbolje rezultate, kao i obično operite kosu novim NIVEA Hairmilk Natural Shine negujućim šamponom za prirodni sjaj kose i potom nanesite NIVEA Hairmilk Natural Shine balsam. Vratite svojoj kosi prirodni sjaj i zasijajte i sami.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search