Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 02. 2016

SML izbor: Najbolja hidratacija za suvu kožu

Naše omiljene kreme za lice

Suva koža posebno pati zimi, ali i tokom smene godišnjih doba. Naravno, ovo uključuje i kombinovanu kožu, jer nije bitna površina lica koja pati, već kako sprečiti ovu pojavu.

Na vrhu naše liste krema koje će pomoći suvoj koži nalazi se Clinique dnevna krema, koja je lagane teksture i odlična je protiv crvenila.

Avene Rich Compensating krema je bogata, umirijuća krema, koja će vam pomoći da se izborite sa naletima vetra i promenama temperature. Sadrži Avène Thermal Spring Water, sastojak koji je tu da spreči svaku iritaciju, a koji je specifičan samo za proizvode ove kuće.

Creme de la Mer Moisturising Cream je čista klasika među formulama za hidrataciju. Ona reguliše sve nepravilnosti na koži, revitališe je i regeneriše. Luksuzna i bogata, ova krema je pravi spas ukoliko do sada niste uspeli da pronađete savršenu hidrataciju u ostalim proizvodima.

Za kombinovanu kožu nam stiže dnevna krema kuće Estée Lauder. Ne sadrži ulja i ima zaštiti faktor, što je čini i idealnim saveznikom za početak proleća. 

Za mlađe čitateljke smo izdvojili Biotherm Aquasource Cocoon Ultra Comfort Balm-In-Gel, kremu gelaste teksture, koja hidrira kožu, ali ne ostavlja nikakav osećaj težine na licu. Ova krema je baza za početak pametne nege u 20-im.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search