Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 01. 2016

Najbolje anti-age kreme za područje oko očiju

SML izbor

Kada je reč o kremama koje se bore protiv bora oko očiju, kao i onim koje štite ovo osetljivo područje tokom zime, ali i uklanjaju znake neprospavanih noći, nema mesta štednji. Odabrali smo naših top sedam krema, a svaka od njih ima svoju čarobnu moć i čini da naš pogled izgleda mlađe i svežije.

Za dodatnu dozu kolagena tu je Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Eye Créme, koja daje rezultate brzo, mada ne tako brzo kao Murad Professional Eye Lift Firming Treatmøent, krema koja je naš izbor za instant zatezanje kože.

Kada želimo da se rešimo tamnih krugova okrećemo se La Roche-Posay Pigmentclar Eyes, dok je za jaku hidrataciju zadužena BareMinerals Mineralixirs Eye Nourishing Oil Balm, krema koja teksturom podseća na balzam.

Magična Arcona Eye Dew Plus Anti-Aging Formula se koristi i tokom dana i tokom noći i zato je izuzetno zahvalna, dok je za kožu koja prosto svetluca zadužena Shiseido Bio-Performance Glow Revival Eye Treatment.

Za kraj smo ostavili L'Oreal Paris Dermo Expertise Revitalift Laser Renew Precision Eye Cream sa trostrukim dejstvom – ona smanjuje crvenilo, zateže kožu i bori se protiv bora.

Naravno, ovo ne znači da su vam potrebne sve ove kreme, već su baš one pokazale kao odlučni borci protiv bora, a mi smo istakli i njihove najbolje osobine. Na vama je da prepoznate šta je to što vašoj koži treba.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search