Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 09. 2015

Nega u pedesetim

Koenzim Q10 je vaš saveznik

Kada napunite pedeset, od bora više nema bežanja, one su sve izraženije, ali uz pomoć odgovarajućih proizvoda sa koenzimom Q10 i na bazi hijalurona, možete da usporite dalje starenje. Posebnu pažnju treba posvetiti vratu i dekolteu, kao i šakama, jer su ovo delovi na kojima se godine najlakše primete.

Postoji više različitih proizvoda na bazi prirodne i sitentičke hijaluronske kiseline. Jedan od najpopularnijih anti age tretmana je popunjavanje bora upravo hijaluronskim filerima. Postoji puno tretmana, koji hidriraju i podmlađuju kožu ali ne spadaju u rizične, niti ofanzivne.

Takođe, sada je vreme da promenite svoju make up rutinu. Uvek možete da nastavite da se igrate sa bojama, ali neka to budu nežnije palete, jer upadljive boje mogu da skrenu pažnju na problematičnu zonu.

Pored osnovne nege, važno je da ste aktivni, jer ispunjen život i redovna aktivnost su odgovorni za osmeh, koji je najlepši ukras svakog lica. Prihvatite odgovorno svoje godine, budite nežni prema svojoj koži, jer biti u šestoj deceniji danas znači da ste na pola puta. 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search