Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 03. 2014

Prepoznatljiv stil Leigh Lezark

Sva ta provokativna visoka moda

Interesantna brineta Leigh Lezark svojim stilom je osvojila srca dizajnera i modnih urednika. Previše neoklasična za Parižanku, previše ekscentrična za Njujorčanku i previše elegantna za Britanku, Leigh predstavlja deo žena koje su svojim stilom doprinele popularnosti mode i koje kršenjem modnih pravila postavljaju trendove.

Leigh Lezark je rođena u Nju Džerziju 1984. godine, ali je već sa 14 bilo jasno da je taj grad previše tesan za njena interesovanja. Ubrzo je postala deo DJ tria The Misshapes, a neobičan stav i odnos prema modi, uz porcelanski ten i nesvakidašnje crte lica su joj doneli manekenkse angažmane. Leigh je pozirala za Gap, Cavallija, Lagerfelda, H&M, DKNY, kao i za sve važne modne i lifestyle publikacije.

Iako je često u crnom od glave do pete, stil ove dame je sve samo ne dosadan. Bilo da pušta muziku u nekom od prestižnih klubova u svetu ili sedi u prvim redovima nedelja mode, Leigh je uvek lako izdvojiti iz mase, iako je privatno povučena i ne govori puno o svom životu. Muškarcima je seksi jer je mistična, dok je ženama zanimljiva jer je drugačija.

Neizvesnost u odevanju je još jedan razlog zbog kog je dizajneri obožavaju. Nikada se ne za šta će obući, da li će to biti obične farmerice sa oversized džemperom, koktel haljina sa printom ili komad visoke mode kuća Dior ili Chanel. Za Leigh ne postoji previše ili premalo, ona jednostavno uspeva da iznese svaki komad odeće, u čemu joj pomaže tanana figura i zagonetan osmeh.  

Ipak, muzika dolazi prva, a o tome svedoče i gosti na žurkama koje Leigh i njen trio prave. Među njima su Madonna, Sienna Miller, Chloe Sevigny i Courtney Love, a upravo to je razlog što je mnogi dizajneri i magazine angažuju da zabavlja goste na njihovim proslavama.

Stil Leigh Lezark, poput Daphne Guinness, ne treba shvatati bukvalno. To su žene koje služe kao inspiracija, kojima je visoka moda deo imidža. Njihove odevne kombinacije se ne kopiraju, već služe da prosto nateraju žene da isprobaju nešto novo. Kada je reč o eksperimentima, Leigh je menja boje kose, frizure, igra se sa šminkom, modnim detaljima, a kada je o ključnim stvarima reč smatra da je dobra kožna jakna nezamenljiva, baš kao i vrtoglave potpetice. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search