Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 02. 2014

Dodela nagrada BAFTA 2014.

Filmske zvezde u srcu Londona

Britanski odgovor na Oskara, dodela BAFTA nagrada, održana je u nedelju 16. februara. Za mnoge će to biti veče koje nikada neće zaboraviti, a koliko su ove nagrade značajne u svetu fllma pokazalo je i prisustvo princa Williama.

Sa modne strane, može se reći da su zvezde Holivuda igrale daleko sigurnije od domaćih, britanskih zvezdi. Naravno, nekolicina se izdvojila, najpre Lupita Nyong'o u smaragdno zelenoj Christian Dior haljini, a sa njom i jedan od najpopularnijih parova na svetu, Brad Pitt i Angelina Jolie, koji su došli u smokinzima kuće Saint Laurent.

Neobičan i upečatljiv izbor je napravila pevačica Lily Allen u haljini Vivienne Westwood, koja je došla kao podrška majci, Alison Owen, nominovanoj u kategoriji najbolji producent za film "Saving Mr. Banks". U dramatičnoj ponoćno plavoj haljini Helen Mirren je pokazala mlađim koleginicama kako se osvaja crveni tepih, a kako je došla po nagradu BAFTA Fellowship, koju joj je uručio princ William, Mirrenova je imala puno razloga da tokom cele večeri ne skine osmeh sa lica.

Simpatije Britanaca je privukla zvezda filma “Američka prevara” Amy Adams, u crnoj, dugoj, pomalo gotik haljini koju je dizajnirala Victoria Beckham.  Uvek elegantna pobednica u kategoriji najbolja ženska uloga, Cate Blanchett, se takođe odlučila za crnu haljinu sa metalik detaljima, renomirane britanske kuće Alexander McQueen. Invaziji britanskih dizajnera se pridružila i Oprah Winfrey, nominovana za sporednu ulogu u filmu “Batler,” u haljini sa potpisom Stelle McCartney.

Za trendi plave tonove se odlučila Gillian Anderson, u vintage haljini kuće Balmain.  Njen kolega, Bradley Cooper, se takođe opredelio za plavu, tačnije teget boju, a zajedno sa Leonardom DiCapriom izazvao je pravu pometnju među ženskom publikom.

Uma Thurman je još jedna zvezda koja je odabrala klasičnu crnu haljinu. U haljini kuće Versace, poznata glumica je izgledala poput morske sirene, pokazavši da jednostavnost i elegancija idu ruku pod ruku. 

Zavirite u galeriju i osetite deo atmosfere sa ovog velikog filmskog, ali i modnog događaja, koji nam nagoveštava da je sezona nagrada uskoro gotova. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search