Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 02. 2014

Poznati na Nedelji mode u Njujorku

Glumci, manekeni, izdavači, ....

Kada je reč o gostima na Nedelji mode, Njujork je grad sa najraznovrsnijom publikom, te na istom mestu možete sresti zvezde rijaliti televizije i supermodele, kako ćaskaju sa dobitnicima nagrada Oskar i modnim urednicima najpoznatijih magazina. 

Ni ova nedelja mode se nije razlikovala. U prvim redovima su se našle bogate naslednice, poput sestara Hilton, tatine ćerke, sestre Richards, čiji otac je Keith Richards iz Rolling Stones-a, sestre Willis, mlađe sestre Kim Kardashian, zatim urednice Bazaara, Voguea, britanske zvezde Rita Ora, Alexa Chung, češki supermodeli Petra Nemcova i Karolina Kurkova, a svoje mesto je imala i princeza Eugine, osma naslednica britanske krune.

Podjednako uzbudljivo je bilo iza scene.

U prvim redovima, kao i na ulicama Menhenta. Promenljivo vreme je uticalo na to da niko nije mogao unapred da isplanira šta će obući sledećeg dana, te su Njujork preplavile raskošne, ponekad i preterane odevne kombinacije najuticajnijih dama u domenu mode i šou biznisa. 

I dok diznajnerima prisustvo poznatih donosi publicitet, zvezde ugovaraju nova snimanja, naslovnice, te ukoliko ste pomislili da je Nedelja mode naporna samo za učesnike, varate se. 

U galeriji možete videti deo atmosfere sa revija i ulica hladnog Njujorka. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search