Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 01. 2014

Moderna princeza: Cressida Bonas

Izabranica princa Harryja

Manekenka, plesačica i naslednica Cressida Bonas je na dobrom putu da postane princeza, ako je verovati istim timovima koji su predvideli kada će princ William stati na ludi kamen i koji momenat je presudio da odabere Kate Middleton za svoju životnu saputnicu.

Mlada Cressida i Harry su se upoznali pre mnogo godina, kada je on još uvek bio u vezi sa Chelsea Davy, a njegov stariji brat, William se zabavljao sa Cressidinom straijom sestrom. Njena majka je Lady Mary Gaye Curzon, a među najboljim prijateljicama su joj Harryjeve rođake, Beatrice i Eugine, princeze od Jorka.

Za razliku od uvek trendi i uglađenih sestara Middleton, Cressida, koja će uskoro napuniti 25 godina, rado nosi patike, sportske jakne, pa i trenerke, a za svečane prilike bira vintage odeću.

Njena kosa uvek izgleda pomalo neuredno, a čini se da često inspiraciju pronalazi u zaboravljenim trendovima 90-ih, baš kao Cara Delevingne.

Dok svet iščekuje da vidi verenički prsten na ruci tanane plavuše, postoje i oni koji se plaše da će se mlada Cressida, poput gospođice Davy, uplašiti kraljevskih protokola, te će mlađi sin Lady Di ponovo ostati bez mlade. Ukoliko se pak desi da stvari prođu onako kako kraljevski analitičari najavljuju, očekuje nas boho venčanje, na kom će mlada sigurno nositi puno cveća u kosi, a atmosfera će biti daleko prirodnija i stvarnija nego na venčanju Kate Middleton i Princa Williama. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search