Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 01. 2014

Najbolje sa dodele SAG nagrada

Sezona nagrada je uveliko počela. a do sada je najprijatnije iznenađenje do nedavno nepoznata Lupita Nyong’o, koja je simpatije publike dobila nakon uloge u filmu "12 Years a Slave". Na dodeli SAG nagrada pojavila se u tirkiznoj Gucci haljini i osim što je odnela kući nagradu i time povećala svoje šanse za Oskara, Lupita je osvojila srca modnih kritičara. Iako rizična kreacija, prepuna detalja, Lupitin stav i Fred Leighton nakit su učinili da baš ona zaseni sve koleginice.

Zgodna žena, Julia Roberts se pojavila u pink kombinezonu kuće Valentino. Neočekivano i šik, upotpunila je izgled srebrnim detaljima i jakom šminkom, a posebno je zabavno bilo videti Juliu u ovoj, za njen stil, neočekivanoj boji.

Glamurozna i uvek seksi, Sofia Vergara se pojavila u sjajnoj kreaciji Donne Karan. Zvezda serije "Modern Family" pokazala je ponosno svoje obline, te iako nije pokazala ništa novo, ne moće se reći da je razočarala ni modne krizžtičare, kao ni svoje fanove.

U nežno ružičastom, Cate Blanchett je izazvala puno polemike. Jedni su potpuno oduševljeni njenom Givenchy haljinom, dok druge podseća na haljinu za trudnice. Jedno je sigurno: šminka i Roger Vivier sandale su bile pun pogodak, a kako je Blanchettova poznata kao neko ko se ne plaši promena, jedva čekamo da je vidimo na sledećem velikom događaju.

Amy Adams se odlučiča za plavičastu haljinu Antonio Berardija i detalje koji je savršeno prate. Sa frizurom u stilu 20-ih, Amy, koja je filmom "American Hustle" postala jedna od najtraženijih glumica današnjice, pokazala je da je stari Holivud i sav njegov glamur i dalje prisutan među mnogobrojnim modernim i neoklasičnim kombinacijama.

Ljubičasta boja se definitivno vratila na crvene tepihe. Oprah i Kelly Osborne su odabrale simpatične haljine u ovoj boji, a Claire Danes je potpuno oduševila prisutne elegantnom Vionnet haljinom, prepunom crno-ljubičastih diskretno sjajnih šljokica. Sa dramatičnom šminkom i uz zgodnog supruga, Hugh Dancya, zvezda serije "Homeland" je ostavila prisutne bez komentara.

Još ljubičaste je donela Jennifer Lawrence, miljenica mladog Holivuda, koja je po treći put nominovana za nagradu Oskar. Kao što se i znalo, lice Diora, se pojavila u kreaciji ove kuće, a iako prepuna štrasa, zadržala je dozu smirenosti i mladalačke gracioznosti jednostavnim krojem i bez dramatičnih detalja.  

Crveni tepih ćemo posetiti već za koji dan, jer nas očekuju dodele DGA nagrada, Gremi, a u toku je i Sundance filmski festival. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search