Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 01. 2013

Modni izbori

Na dodeli Golden Globes nagrada 2013.

Što se tiče dela koji nas najviše intrigira, a to su haljine i zvezde koje su ih nosile, ceo crveni tepih može da se svede na dve reči: crvene sirene. Ne, to ne znači da su policija i vatrogasci morali da intervenišu, iako je nivo seksipila na momente bio neizdrživ, već je crvena boja toliko dominirala da je tepih bio zasenjen nijansama koje su sezale od boje vina, preko drečavo crvene  i narandžastih tonova. Bele haljine nalik na venčanice su se takođe isticale, kao i crne i svedene kreacije sa kojima se ne može pogrešiti i koje su uvek sastavni deo svakog crvenog tepiha.

Sirena haljine su definitivno odnele pobedu što se tiče trenda! Ova forma je bila omiljena kod zvezda Golden Globes nagrada i večina ju je sjajno iznela. A da je dodela prošla u potpuno bajkovitom elementu svedoče i 'princes' haljine ukrojene u struku i sa raskošnim  suknjama A kroja koje padaju do zemlje.

Omiljeni detalj bio je i šlic koji seže skoro do kuka, a nekoliko zvezda se čak poslužilo i legendarnom Angelina Jolie forom sa prošlogodišnje dodele Oscara i poziralo sa nogom izbačenom sa strane.

I pored sve te crvene boje, iznenađujuće je da crvenih karmina skoro da nije ni bilo, šminka je generalno bila svedena i elegantna, a uz odsustvo nakita koje je bilo i više nego uočljivo, cela dodela protekla  bez modnih rizika i eksperimenata, kao da su poznate dame bile u nekoj vrsti zimske dremke iz koje nisu želele da se preterano bude, pa su u modnim izborima ovoga puta igrale na sigurno.

A sada, bez daljeg odlaganja, ostavljamo vas da uživate u prelepim kreacijama i zvezdama u njima! 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search