Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 03. 2012

Kraljica Elizabeta II

Šeširi, cveće i dugine boje

Jarke boje, šeširi i cveće su neizostavni deo svakodnevnih odevnih kombinacija kraljice Elizabete II, koja već više od šest decenija vlada engleskom krunom. Kraljica je poznata po tome da voli da nosi jednu boju od glave do pete, a paleta boja koju nosi kreće se od svetlo plave, jarko tirkizne, intenzivno narandžaste, boje krvi i ljubičaste. Kraljica ne beži ni od printova, najčešće cvetnih, a kao jedan od omiljenih modnih dodataka su razna krzna. Posebnu pažnju daje detaljima, te su broševi uvek uslađeni sa šeširima, a kišobrani uvek u istoj nijansi boje ostatka odevne kombinacije.

Color-blocking joj nije nepoznat, te je još devedesetih hrabro kombinovala zelenu sa crvenom, mnogo pre modnih pisti i poznatih dizajnera. Military stil, inspirisan vojnim uniformama, tufne u kombinaciji sa cvećem su potpuno u suprotnosti sa torbama i cipelama koje kraljica nosi. Jednostavnost, praktičnost i udobnost su glavne odlika ovih modnih dodataka kraljice Elizabete, a od boja su prisutne crna i boja šampanjca. Uz klasične cipele, biserne ogrlice i minđuše su večiti favoriti ove osadesetpetogodišnje kraljice.

Bilo da obavlja svoje kraljevske dužnosti u Britaniji ili obilazi daleke zemlje, uve4k se može računati na dozu ekscentričosti u stilu kraljice Elizabete. Šeširi, turbani, fascinatori, mnoštvo boja, među kojima se ističu nijanse plave, oduvek su prisutni u odevanju britanske kraljice. Jarko žuta ili kraljevsko plava su rezervisane za svečanije događaje, a doslednost svom stilu svima je pokazala prošle godine, na venčanju svog unuka, Williama i Kate Middleton. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search