Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 04. 2018

Britney Spears je rešila da započne modni biznis

Poznata pevačica će uskoro lansirati modni i lifestyle brend.

Potpisavši ugovor sa kompanijom “Epic Right”, Britney će predstaviti nekoliko kolekcija odeće, aksesoara, odeće za vežbanje, proizvoda za negu kose… Njeni proizvodi će moći da se kupe preko prodajnog sajta – amazon.com

Lansiranje lifestyle brenda je trenutno jedna od najpopularnijih stvari u Holivudu. Poznati poput Opre Winfrey i Gwyneth Paltrow su ponosni vlasnici svojih brendova koji rastu svaki dan i mogu se pohvaliti dobrom zaradom. Iako još uvek nisu otkrivene detaljnije informacije o novim kolekcijama pevačice, pretpostavlja se da će prva biti lansirana u proleće 2019. godine.

“Novu lifestyle kolekciju Britney Spears vidimo kao sledeći korak u povezivanju sa vermin fanovima širom sveta! Deleći svoj stil i osećaj za modu kroz proizvode koje je kreirala je poput testamenta njene autentičnosti, ali i predanost i zahvalnost fanovima koji su sve to učinili mogućim”, rekao je menadžer pevačice, Larry Rudolph. “Britney nastavlja sa svojim statusom najveće pop zvezde na svetu sa vise multi-platinum ploča i nagrada u prethodnih 20 godina. Kao strastveni umetnik, uspešna poslovna žena i posvećena majka, njena želja za savršenošću je neprevaziđena”, dodao je Dell Furano, CEO kompanije Epic Rights.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search