Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 10. 2016

Lepotice i dvojnice

Kao odraz u ogledalu

Znamo da smo svi jedinstveni, ali isto tako nam se često desi da pogledamo sliku supermodela ili glumice i pomislimo na sasvim drugu poznatu lepoticu. Ko su najpopularnije lepotice koje mogu da budu sestre saznaćete u nastavku:

Linda Evangelista je kameleon i jedan od najvećih modela svih vremana. Ona je sinonim za glamur. Sa druge strane, tu je nešto mlađa Milla Jovovich, takođe supermodel, sa gotovo identičnim crtama lica kao kanadska lepotica. Ono što ih razlikuje je stav: Milla je prizemna, šarmantna, boho šik ikona mode. Evangelista je markantna, bez dlake na jeziku i kao što smo rekli, veoma glamurozna, kako na slikama, tako i u privatnom životu.

Da nije bilo Gie Carangi, verovatno ne bi bilo ni Cindy Crawford. Jednostavno, kada se pojavila Cindy agenti su nazvali Baby Gia i zvezda je rođena!

Kada je mlada Natalia Vodianova stigla u Pariz, agenti su u njoj videli jednu od najlepših glumica svih vremena - Romy Schneider. Teško je pronaći tako delikatnu lepotu, koja je ovog puta od siromašne devojke koja je prodavala povrće stvorila milionera. Poređenja sa Romy Schneider su bila više nego od pomoći.

Početak i sredinu 2000-ih su obeležile manekenke lutkastog izgleda, a kada su se pojavile Gemma Ward i Sasha Pivovarova, teško ih je bilo razlikovati. Kako su plavooke lepotice bile bukirane za sve kampanje i revije, definitivno je bilo lakše i dizajnerima i njima što imaju sopstvenu kopiju.

Doutzen Kroes je danas jedna od najlepših žena, baš kao što je u njenim godinama to bila Denise Richards, koja i dalje izgleda odlično. Raskošna kosa, telo iz snova, krupne plave oči i napućene usne - definitivno možemo da kažemo da je američka glumica kao starija sestra holandske lepotice.

Obe su poznate i priznate glumice, a ako ih i pomešate ne brinite, to radi barem polovina populancije. Jedna je Natalie Portman, druga je Keira Knightley, te iako ih sem fizičke sličnosti i glume malo toga povezuje, obe su "ulovile" najmoćnije modne kuće, sa kojima sarađuju godinama, a u pitanju su Dior i Chanel

Cara Delevingne ima naslednicu, dansku manekenku Line Brems. Očigledano je da su veoma slične, ali kako je Delevingne i dalje IT devojka samo vreme će pokazati da li će ova sličnost ići u korist mlade Dankinje.

Za kraj smo ostavili dve drugarice i Victoria's Secret manekenke, koje deli gotovo decenija, a izgledaju kao bliznakinje. Adriana Lima je anđeo sa najdužim stažom i kada reši da se penzioniše čuveni brend će svakako osetiti gubitak. Ipak, 25-godišnja Sara Sampaio, ne samo da liči na brazilskog seks simbola, već ima i sličnu energiju i prisustvo na pisti, a od krupnih očiju do fantastične figure, ona je kao odraz Adriane Lime u ogledalu!

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search