Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 06. 2016

CFDA 2016: Najbolje obučeni

Crveni tepih prepun lepotica i dizajnera koje su ih inspirisale

Dodela CFDA nagrada okupila je velika imena sveta mode, te iako se radi o pretežno dizajnerima iz SAD-a, nije izostala ni podrška ostalih zemalja, jer moda ne zna za granice.

Najviše modnih poena su odnele dame sa Ostrva. Rosie Huntington-Whiteley je izgledala glamurozno u minimalističkoj kreaciji koju potpisuje Michael Kors, dok je Naomi Campbell pokazala zašto je i dalje modna kraljica, u kreaciji nagrađenog Brandon Maxwella. 

Prabal Gurung je obukao mnoga poznata lica, a izdvajaju se Alexa Chung, koja je takođe branila boje Britanije, kao i uvek elegantna Jessica Chastain. 

Kirsten Dunst je bila retro diva u Rodarte kreaciji, a njenim stopama je krenula i Jourdan Dunn. Za potpuno mladalački pristup se opredelila Karlie KlossRosie Assoulin haljini, a istu dizajnerku je odabrala i Olivia Wilde, koja je ponosno pokazala svoj trudnički stomak u veoma uskoj haljini predivne zelene nijanse.

Slip haljina Jason Wua je bila savršen izbor za uvek seksi Emily Ratajkowski, a sličnu toaletu sa potpisom Diane Von Furstenberg je ponela prelepa Sara Sampaio. 

Calvin Klein se pobrinuo da Doutzen Kroes bude u neobičnom, modernom izdanju, dok se Kors pobrinuo za izgled njene koleginice, Adriane Lime.

Dobro pregledajte našu galeriju, jer ima još izgleda, a sigurno će neki od njih inspirisati vaš letnji izgled, posebno ako idete na neku proslavu ili jednostavno želite da zablistate:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search