Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 02. 2016

Oskar 2016: Ručak za nominovane

Alicia Vikander, Rachel McAdams, Rooney Mara, Jennifer Lawrence i druge zvezde u društvu kolega na godišnjoj svečanosti koja slavi nominovane za najprestižiniju nagradu u svetu filma

Alicia Vikander, Rachel McAdams, Rooney Mara,  Jennifer Lawrence, Lady Gaga, Leonardo DiCaprio, Jennifer Jason LeighEddie Redmayne, Saoirse Ronan i mnogi drugi su se okupili na tradicionalnom ručku koji slavi nominovane za nagradu Oskar.

Beverly Hilton hotelu zvezde su se pojavile u otmenim dnevnim kreacijama, među kojima je nam je prva za oko zapala Prada haljina, koju je ponela kanadska lepotica, Rachel McAdams.

Rooney Mara nas je impresionirala svojim elegantnim, ženstvenim izgledom za koji je zadužena toaleta Giambattista Vallija, dok je Jennifer Lawrence bila pravo oličenje sekepila u moćnom, crnom odelu.

Lady Gaga je bila sjajno raspoložena nakon napornog Super Bowl vikenda, a pevačica koja je nominovana za najbolju pesmu ima pre Oskara velike dužnosti i na dodeli Grammy nagrada.

Sylvester Stallone i DiCaprio su neobavezno ćaskali u uglađenim odelima, dok se za nešto hrabriji modni izbor opredelio Eddie Redmayne, koji se nije odvajao od svoje supruge, Hanne Bagshawe.

Saoirse Ronan je ponela odelo i šorts, dok je Brie Larson bila pastelna princeza u kreaciji Emilie Wickstead.

Ko se još pojavio i kako je izgledao ovaj svečani, nesvakidašnji ručak, pogledajte u galeriji:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search