Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 12. 2015

Najgore novembarske kombinacije poznatih

Ili jednostavno - šta ne treba nositi

Premijere filmova, dodele nagrada i dobrotvorne večeri, koje se tradicionalno održavaju pred praznično zatišje, okupile su mnoge zvezde, a osim nedeljne liste najbolje odevenih, donosimo vam i kratak osvrt na najveće promašaje iz sveta poznatih.

Tako je na američkim muzičkim nagradama Ellie Goulding došla u ne baš laskavoj haljini, koja ne samo da je previše kratka, već je izgleda i kao da se mačka poigrala sa njom. Njoj se pridružila i jedna od najpopularnijih manekenki godine, Gigi Hadid, koja je kako kaže želela da oživi kalifornijski izgled na crvenom tepihu. Suknja je istovremeno i previše duga i previše kratka, a ovaj top? Manje je više se ne odnosi na količinu tkanine.

Zatim tu je Lily Allen, koja je Chanel haljinu i torbu prekrila zimskom sportskom jaknom. Glasamo za udobnost, ali crni kaput bi izgledao dobro. Ipak je to Chanel!

Istovremeno i na najboljoj i na listi najgore obučnenih zvezdi se nalazi Jennifer Lopez, koja je na američkim muzičkim nagradama imala 10 kreacija, a mi smo odabrali onu u kojoj je materijal potrošen na pogrešnim mestima.

Ne znamo šta je Mollie King želela da postigne, ali je njeno pojavljivanje na britanskim modnim nagradama bilo poslastica za tabloide. Kako se uopšte sedi u ovakvoj haljini? 

Teško je reći da porodica Kardashian / Jenner ima modne pobede, ali je za promašaje trenutno zadužena najmlađa, Kylie Jenner, mada je u stopu prati Gwen Stefani. Obe su dale svoj pogled na malu crnu haljinu i taj pogled nam se uopšte ne dopada.

Za kraj, tu je veličanstvena Salma Hayek. Njen dekolte je uvek izazov, ali ovog puta je pobedio. Kada kažemo pobedio, mislimo, preplavio crveni tepih, što jednostavno ne dolikuje zvezdi ovog kalibra, koja je redovni gost u prvim redovima na Nedeljama mode.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search