Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 08. 2015

Dodela MTV Video Music Awards 2015.

Taylor Swift još jednom na tronu

Ne samo da je odnela tri najvažnije nagrade u ženskoj konkurenciji, već je mlada Taylor Swift, koja je došla u pratnji svojih poznatih prijateljica, pokazala i kako se oblači za jedan događaj u organizciji MTV-a.

Osim nje, Cara Delevingne i Karlie Kloss su u potpunosti odgovorile na dress code: njihove kombinacije su mladalačke, zabavne i umereno seksi. Vanessa Hudgens je izgledala predivno u kreaciji Naeem Khan, ali je jednostavno haljina previše bogata i raskošna, daleko primerenija za veliku filmsku premijeru ili čak dodelu Oskara.

Domaćin večeri, Miley Cyrus, zajedno sa Ritom Orom, Britney Spears i mnogim drugim poznatim ličnostima, su pogrešno shvatile da je manje više, tako da smo imali prilike da još jednom vidimo manjak odeće i višak kože, u kombinaciji sa veoma čudnim frizurama i ne baš laskavim make up-om.

Kako je Kanye West dobio specijalnu nagradu, veče je uspeo da pretvori u sopstveni šou, izjavom da će se kandidovati za predsednika SAD-a 2020. godine. 

Kako veče definitivno nije imalo puno veze sa muzikom, ostavljamo vas da u galeriji pogledate kako su izgledale poznate dame na crvenom tepihu:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search