Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 03. 2015

Poznati na Nedelji mode u Londonu

Alexa Chung zvezda sezone

Nedelja mode u Londonu je donela mnogo iznenađenja, ali ne u samim kolekcijama, već jer se našla usred velikih holivudskih dešavanja, te je broj zvezdi bio vidno manji nego ranijih sezona.

Ali ovo nije bio jedini problem. London, koji je trenutno na trećem mestu među modnim prestonicama, nije doveo ni velika imena modelinga, a navodno je budžet bio problematičan, te su modeli šetali za samo 100 funti po reviji, što je izuzetno malo u poređenju sa Milanom u kom se po reviji plaća najmanje 1000 eura.

Ipak, modna kuća Burberry je uspela da napravi pravu pometnju, a u prvim redovima su se našle Kate Moss, Clemence Poesy, Naomi Campbell, Jourdan Dunn, Paloma Faith i mnoge druge poznate dame. 

Topshop reviju su iz prvog reda gledale Kendall Jenner, Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Alexa Chung i Pixie Geldof. 

Amber Le Bon je sa majkom Yasmin Le Bon obišla većinu revija, a na reviji Jonathon Saundersa društvo su im pravile Harley Viera-Newton, Leigh Lezark i Kate Foley.

Ubedljivo najviše pojavljivanja je imala Alexa Chung, a prati je Mary Charteris. Obe su pokazale zanimljive odevne kombinacije inspirisane Londonom, a na reviji Hunter Original im se pridružila i Salma Hayek, koja je preskočila sezonu nagrada, ali je zato postala redovan gost prvih redova Nedelja mode.

Medijsku pažnju je privuklo i pojavljivanje Lindsay Lohan na reviji kontroverznog Gareth Pugha. 

Očekivano, pojavila se i Anna Wintour, ali samo na nekoliko revija. 

Uprkos nedostatku zvezdi A liste, Nedelja mode u Londonu nam je donela sjajne kolekcije, nove tendencije i onaj tipično britanski šarm, zbog kog je svakako zadovoljstvo videti šta je sledeće na modnoj sceni Londona. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search