Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 09. 2014

Zabave sa Nedelje mode u Londonu

Nakon revija, modni predah

Nakon revija Tom Forda i kuće Burberry, pretežno britanska modna elita rešila je da proslavi. Najpopularnija je bila žurka koju je organizovao Another Magazine, a domaćin je bila Kate Moss, ultimativna party devojka.

Mossova se odlučila za dramatičan izgled dostojan prave modne ikone, dok su se Poppy, Cara, Alexa Chung, pa čak i Anna Wintour odučile za nešto praktičnije, moderne kombinacije. Suki Waterhouse je bila u pratnji dečka, Bradley Coopera, dok je Sienna Miller ponovo promenila frizuru i prošetala zabavnu kombinaciju punu detalja.

Druga velika žurka je bila u organizaciji Vogue magazina. Na njoj su se pojavili i Tom Ford, Christopher Bailey, Laura Bailey, Victoria Beckham, a dress code je bio nešto elegantniji.  Belle of the Ball je ponovo bila Cara Delevingne, koja preti da postane prvi pravi supermodel, nakon 90-ih i ere koju su supermodeli obeležili. 

Uprkos velikim dizajnerskim imenima i prisustvu zvezdi, Nedelja mode u Londonu ove sezone nije bila ni približno teatralna kao što smo navikli. Modnih eksperimenata je bilo malo, iako su kolekcije pojedinih kuća bile božanstvene. Kako je početkom ove godine London izgubio status modne prestonice, koji je sada podeljen između Pariza i Njujorka, možda ovo i nije neko iznenađenje. 

Zavirite u galeriju i dajte vaš sud. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search