Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 08. 2016

Šta se nosi u torbici za veliki dan

Samo neophodno u vašem clutchu

Kada ste sve sredili, našli haljinu, clutch ili neku drugu torbicu, pronašli cipele, frizuru i šminku, ostaje jedno pitanje: šta zapravo poneti u toj torbici za veliki dan.

Mobilni telefon, lična karta i novac se podrazumevaju. Ali za ostalo možete lako da pogrešite.

Ponesite gel za suvo pranje ruku. Rukovaćete se sa puno ljudi, svakako ne želite da se razbolite pred medeni mesec. Ne kažemo da su vaši gosti krivi, već da ljudi prenose viruse i bakterije nehajno, zato je potrebno da sprečite, ne da lečite.

Ukoliko vam padne šećer možda nije najzdravije, ali je najbolje da kod sebe imate čokoladicu. Pomoćiće i ako ste nervozni, uznemireni ili ako vas neko od gostiju iznervira. Naravno, ne namerno.

Svakako ponesite žvake, jer sigurno nećete stići da operete zube tokom dana. Takođe, ovom spisku dodajemo i balzam za unse, jer čak i puno pričanja, a da ne pričamo o ljubljenju, može da dovede do toga da vaše usne popucaju, što svakako nije privlačan izgled.

Kako biste zaista mislili na sve tu su flasteri, za slučaj da vas cipele žuljaju, špenadle i ukosnice, ukoliko dođe do nekih nezgoda sa odećom ili frizurom.

Sada ste zaista spremni da kažete DA!

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search