Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 11. 2014

Po uzoru na Solange Knowles

Belo-bež fantazija

Mlađa sestra najpopularnije pevačice na svetu, BeyoncéSolange Knowles, se udala po drugi put, o čemu smo već pisali. Ono što nam je posebno skrenulo pažnju je koliko se venčanje Solange i Alan Fergusona razlikovalo od tipičnih holivudskih bajki, ali ništa manje nismo ni očekivali od dvoje ljudi koji žive od svoje kreativnosti.

Dress code na ovom venčanju je bio belo-bež. Veče pre, na probnoj večeri, ona je zablistala u seksi komadu kuće Stephane Rolland. Sledeći dan se odlučila za nešto konzervativniji kombinezon, ali definitivno neočekivani izgled. Solange je odabrala komplet iz kolekcije Humberto Leon za Kenzo, u kom je na biciklu došla do mesta na kom se održala ceremonija.

Beyonce se opredelila za seksi belu haljinu od čipke, a majka Tina za nešto odmereniju kreaciju, koja je ukrasila zlatnom ogrlicom.

Ko bi rekao da belo-bež kombinacije mogu da izgledaju tako moćno i upečatljivo? Uživajte u fotografijama, ko zna možda vas inspirišu da vaš dan bude još zanimljiviji i definitivno drugačiji.  

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search