Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 05. 2014

Biljana Tipsarević o inspiracijama, trendovima stilu...

Ekskluzivni intervju za SML

5. Vaše kolekcije odšu prefinjenom elegancijom, diskretnim seksipilom i senzualnošću. Šta je Vaša ključna inspiracija kada kreirate kolekciju i kako izgleda Vaš stvaralački proces, od ideje do realizacije?

- Inspiracija je uvek različita. Činjenica je da volim ženstvenost i eleganciju, to je moj stil oduvek i ja tako vidim žensko biće. Žena treba da bude zavodljiva, senzualna da istakne svoju prednost u odnosu na muškarce. Poslednju kolekciju sam počela da radim dok sam bila trudna, sa mnogo elana i poleta.

6.Koliko je u današnje vreme teško pronaći svoj modni izraz i koji je, po Vama, ključ za njegovo pronalaženje?

Ne treba padati slepo pod uticaj trendova, treba slušati svoj unutrašnji osećaj i nositi ono što nam dobro stoji, ono što je u skladu sa našim karakterom i načinom života. Modnim izražajem bez reči možemo puno otkriti o našem karakteru.

7. Navedite 5 esencijalnih komada bez kojih Vaš ormar ne može da opstane i kažite nam zašto ste odabrali baš njih.

- Kaiševe obožavam, svaku kombinaciju mogu učiniti šik, volim nagalšen struk. Patike, neophodne za trening. Visoke potpetice neophodne za večernje prilike. Kožna jakna, koja je uvek praktična. Tažna u jakoj boji koja će svaku odevnu kombinaciju učniti još atraktivnijom.

8. Koje je Vaše mišljenje o trendovima za leto pred nama? Koji su Vaši favoriti a koje ne biste preporučili?

- Jeans, koji oduvek obožavam. Čipka koja je nežna, romantična, a opet sexy. Ne bih preporučila kombinovanje više jakih boja.

9. Koji je Vaš modni savet za čitateljke portala Stil Moda Lepota?

- Da budu dame, da budu ženstvene i istaknu svu lepotu ženskog bića.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search