Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 03. 2015

Kako torba može da transformiše vaš stil

Najvažniji aksesoar

Malo je modnih obeležja koja su stekla toliku važnost tokom modne istorije kao torba! Na stranu upotrebna vrednost, ali je tu i činjenica da nikada nismo videli da odevna kombinacija pati od dodatka jedne upečatljive tašne. Kako žena faktički čitav život nosi u tašni, apsoutno je relevantno onda da tašnu povezujemo sa osobom i da nas ona predstavlja na neki način.

Jedan mali detalj kao što je clutch tašna promeni ceo outfit i da mu sofisticiranu notu. Kruta, kožna tašna uvek izgleda uglađeno i profesionalno a tašna sa kaišem, koja se nosi na ramenu uvek odaje ženstveni, ali opušteniji utisak.

Apsolutno je esencijalno da u garderoberu imate dobru, kožnu tašnu crne ili nude boje, kao i bezvremeni clutch koji može biti ukrašen na najjrazličitije načine, ovo su komadi u koje treba investirati jer oni traju.

Kada su sezonski trendovi u pitanju, budite smeli i poigrajte se dezenima , bojama i ukrasima, jer i najneutralniji stajling će izgledati trendy uz jednu upečatljivu tašnu.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search