Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 01. 2018

Najvoljeni trendovi 2018.

Budite u trendovima godine uz nosive predloge

Iako se moda vodi sezonama, mi smo napravili presedan i složili listu trendova koji će obeležiti kalendarsku godinu u koju smo tek ušli.

U moru trendova, koji su nam predstavljeni na Nedeljama mode u Milanu, Parizu, Londonu, Njujorku, Tokiju, naravno i u Beogradu, pronašli smo najnosivije, ujedno zabavne, a ono što nam se dopada da zaista svaki stil može da se osveži nekim trendi komadom, jer je ponuda veoma raznovrsna.

Najpre tu je boja sezona. Polja lavande, romantična, ženstvena, sjajna za kombinovanje sa mračnijim tonovima, poput sive, kao i za full pastel efekat. Uostalom ako ste ljubitelj pink nijansi, ovo je prava boja koja će osvežiti vaše odevne kombinacije i dati novu dimenziju vašem stilu.

Sitni karo ostaje u trendu i teško da ćete nas videti kako se u skorije vreme odričemo kaputa i blejzera sa ovim printom. Ovaj dezen je svuda, potpuno je osvojio high street prodavnice, tako da već danas možete da kupite komad u Zari, Mangu ili H&Mu i to na sniženju!

Nedostajao nam je, ali se sada vraća u umerenim dozama. Reč je o boho stilu, a on je prisutan u vidu resa, koju su na torbama, jaknama, suknjama,... Naša opsesija je Gucci torbica, koju možete videti u galeriji, koja je efektna, pomalo možda i kič, ali daje sjajan pečat svakoj kombinaciji. 

Cipele sa kopčom takođe nismo videli nekoliko sezona, ali one su sada potpuno IN i dolaze u najrazličitijim varijantama. Bajkerske čizme ili klasične salonke, izbor zavisi od stila i prilike, a već su postale hit na društvenim mrežama. Naravno, ponovo su Balenciaga čizme ultimativni hit, mada slične modele imate za daleko manje para, praktično svuda.

Kada nije cveće u modi tokom proleća? Odgovor je jednostavan, a za posebnu trendi notu pobrinuo se dramatičan i veoma upadljiv cvetni print koji nam stiže iz 60ih godina. Kimono sa retro cvećem i resama spaja dva popularna trenda i biće sjajan dodatak toplijim danima.

Kada kažemo oversized nakit, ne mislimo samo na jedan komad. Kako bi ovaj trend poneli onako kako su velikani mode zamislili, potrebno je da imate hrabrost i maštovitost i usudite se da preterate. 

Kada smo već kod svega što šljašti, šljokice su prisutne i nosimo ih i danju i tokom večeri. Bilo da se radi o prugicama na klasičnom džemperu ili suknji preplavljenoj sitnim šljokicama, nema ograničenja. 

Koji trend ćete vi poneti? Koji ćete zaobići? Ostavite nam komentar!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search