Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 12. 2017

J.Lo je kraljica providnih toaleta

I naša inspiracija...

"Nage" haljine su postale toliko prisutne, da više nema onog momenta šoka, koji smo imali pre nekoliko godina. Sada samo gledamo formu i naravno, ko je kako poneo. I dok su Kim Kardashian i Beyonce često primeri kako ne treba nositi ovaj veoma izazovan komad, jedna dama, koja se bliži pedesetom rođendanu, zna kako da izgleda seksi, kako da nosi haljinu, ne obrnuto. Reč je o Jennifer Lopez.

Prelepa glumica i pevačica ima figuru koja je stvorena za ove veoma zanimljive i neskromne kreacije, u to nema sumnje. Ali, to nije samo savršeno izvajano telo. To je stav, poza, besprekorna šminka i frizura. To nisu samo providne kreacije, to su one sa manjkom materijala, one koje imaju veoma rizične izreze, koje dolaze pravo sa Couture nedelje.

Tu su kreacije sa potpisom Zuhaur Murada, zatim Reem Acra, naravno Versace, a ljubav prema ovim haljinama je počela još pre dve decenije, kada je J.Lo bila samo još jedno lepo lice. Pogledajte evoluciju riskantne haljine i zanosne zvezde  u galeriji:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search