Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 12. 2011

Šeširi

modna zapovest sezone

Koliko Vas spada u one koje ne mogu da odole šarmu šešira na glavi? Još jedan detalj koji je apsolutno odličije stila i elegancije, povoda i situacije, koji je deo kostima žene veoma dugi niz godina, vekova šta više. Ako ste pomenute obožavateljke onda je ova zima teren na kome ćete postići sjajne rezultate. Šešir, moramo napomenuti nije za svačiju glavu. On traži stav koji je, kako to volimo da kažemo stil - u modnom smislu, te otuda ukoliko niste na TI sa šeširom zaboravite ovaj trend jer ćete izgledati kao odraz u krivom ogledalu, a kome to treba?

Ako volite šešire, prva stvar koju treba da uradite je da letnje slamene, pamučne ili lanene šešire svakako spakujete u ormare sa letnjim stvarima, jer zima kako smo i naučili traži da stvari nosite sa stilom, a i hladno je zar ne?

Ove godine šešir je veliki povratnik na modnu scenu. Mnogi sportski, glamurozni, sofisticirani, rafinirani i još mnogo toga, šeširi dostupni su u najširoj cenovnoj grupi i u najvećoj gami modela i boja. Uticaj 20-tih godina XIX veka je čitljiv i neosporan ove zime, ali ne i jedini. Ali model koji se ove sezone ne treba da propustiti je šešir od filca sa širokim obodom (koji je nosila Kate Moss) i koji su dostupni kako kod premium brendova, tako i kod prontomodaša po povoljnijim cenama, ali i malih zanatlija kojih i dalje ima u Beogradu. Od čuvenog salona "Ercegovac" pa na dole Balkanskom…Probajte i razne boje od neutralnih do crnih, od ljubičastih preko plavih i mnogih drugih i obavezno pročitajte StilModaLepota savet kako da negujete kosu ispod šešira.

Fam fatal je instanti rezultat!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search