Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 07. 2016

SML izbor romantičnih letnjih haljina

Karneri, čipka, naglašena ramena i lepršavi krojevi

Zahvaljujući najpre kućama Gucci i Zimmerman, ovo leto je dobilo ženstveniju, romantičniju notu, koju su high street brendovi sa lakoćom usvojili.

Pred vama je naš izbor najlepših romantičnih haljina, pogodnih za posao, plažu, žurke kraj bazena i šetnje na nekim od odabranih destinacija. Lepršave, nežne, sa karnerima ili naglašenim ramenima, sa volanima, čipkom ili nešto jednostavnije haljine su pravi hit sezone, a mi se nadamo da će tako i ostati, jer su povrh svega izuzetno praktične.

Lako ćete ih uklopiti uz gladijatorke, block potpetice, ali i nešto manje trendi, klasičnije modele obuće. Ne zahtevaju puno nakita, ali to ne znači da ne možete da ponesete svoje omiljene komade. Dakle, imate haljine koje su dovoljno upadljive da budu statement komadi, ali vam ostavljaju prostora da ih prilagodite svom stilu, što je svakako najvažnije čak i tokom vrelih dana.

Uživajte u našem izboru:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search