Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 11. 2011

Broš

Nikad ne izlazi iz mode

Broš je nastao još u antičko doba i služio da ukrasi i drži haljinu ili komad garderobe. Ovo je komad koji nekako nikada ne izlazi iz mode i ima tu draž da čak i kada je antikvaran može da izgleda veoma moderno u kombinaciji da dobrim komadom odeće. Broševi su sjajan ukras za jakne, džempere, tunike… Najbolje stoje ako ih nosite na nešto konzistetnijim materijalima i na komadima garderobe koji pokrivaju košulju ili bluzu.

Možete da ih nosite na crnoj jakni od vune ili sakou ukrojene forme i sjajno će vam stajati neki komad iz bakine škrinje, plastični ili kristalni sve u zavisnosti od povoda ili stila odevanja. Ako ga kačite na trikotažu, imajte u vidu da je idealna visina broša za ovakava stil u visini vrata nikako niže jer bi inače izgledao loše ili nedefinisano. Na haljini ili tunici od vune ili čvšće svile koloritni i upečatljivi komadi daće jednostavnosti forme novi šarm. Pozicija broša u ovom slučaju ne treba da bude niža od 4 cm od ramene kosti.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search