Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 11. 2015

Moderna klasika: Kaput sa leopard šarom

Probudite životinjske instinkte

Jacqueline KennedyBritt Ekland i Brigitte Bardot su ovaj komad nosile još 60-ih, svaka na svoj način. Danas, Kate Moss se ne odvaja od njega, Alexa Chung i Sienna Miller su veliki fanovi, a svake godine neka od vodećih modnih kuća predstavi svoju viziju kaputa sa leopard šarom.

Nosi se svuda, bez obzira na godine i priliku, a sjajno se kombinuje sa tamnim džinsom i crvenom bojom. Ovo je šik komad, koji je vremenom postao deo moderne klasike, a jedino pravilo kojim se treba voditi je da li se ovako jak, upadljiv kaput uklapa uz vaš stil odevanja.

Odvažan i neizmerno šik, svakoj kombinaciji daje retro dozu, taman toliku da izgledate poput street style inspiracije. Zato smo odabrali komade koje možete kupiti već sada, a ukoliko sačekate, možete sebe da častite jednim kaputom sa lepard printom za novogodišnje i božićne praznike, bez ikakve strepnje da će ovaj komad izaći iz mode.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search