Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 03. 2015

Šta da nikada ne nosite na poslovni sastanak

Sa šefom ili na razgovor za posao...

Znamo da ponekad odabir garderobe za posao može biti zaista mučno, pogotovo ako je u pitanju važan dan gde imate zakazan sastanak sa šefom ili razgovor za posao.

Ali, jednu stvar možemo odmah da eliminišemo i da u startu olakšamo izbor. Naime, bilo da idete na evaluaciju ili na intervju, nikako nemojte nositi bilo šta bez rukava!

Vaša haljina u kojoj ruke izgledaju super možda se učini kao dobra ideja, na polju samopouzdanja, ali ako idete da tražite povišicu ili da držite prezentaciju, što više kože pokažete, to može samo da odvuče pažnju i izgleda neozbiljno i neprofesionalno. Želimo ravnopravnost sa muškarcima, zar ne? Samim tim imajte na umu da ni muškarci nikada ne idu golih ruku na radnom mestu.

Čak i dužine do lakta nisu zadovoljavajuće, već morate da pokrijete zglobove! I leto i toplo vreme nisu izgovori, jer u tom slučaju samo treba da odaberete lakši i tanji materijal. Boje i dezeni dolaze u obzir kada su haljine i bluze u pitanju, ali najbitnije je da su ruke pokrivene jer tako ćete odati utisak maksimalno profesionalne osobe.

Zato, imajte ovo na umu sledeći put kada se zaputite na važan dan u kancelariji i ostavićete mnogo upečatljiviji utisak. Evo i nekoliko predloga SML redakcije koji su adekvatni za poslovni look na sve načine:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search