Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 03. 2015

10 must have komada za proleće

Počnite sa pripremama

Kako samo čekamo taj dan kada će proleće zaista doći (ne samo kalendarski)! Prosto ga prizivamo na sve moguće načine, pa tako su nas i nove kolekcije koje su se već pojavile u izlozima inspirisale da pronađemo 10 must have komada koje morate imati ovog proleća!

Tu je kratka jakna muškog kroja, ali pazite da ne bude previše glomazna, ključ je da vam bude knap, pa možete je nositi i ispod kaputa, dok ne otopli. Suknja A kroja tamne boje, ako je već nemate- nabavite je jer je ovo klasik i nosite sa tamnim čarapama dok ne otopli. Mini haljina jarkog printa će poslati prave prolećne vibracije, ali se ona nosi na gole noge, zato će morati da sačeka toplije dane.

Hipi lavirani top je sjajan detalj jer se hipi era vratila, kao i tašna u obliku vrećice, koja je veliki hit sezone. Tu su i džins zvoncare koje nikako ne smete zaboraviti, jer se posle dugo  vremena vraćaju na scenu, kao i kimono sa resama, još jedan retro hipi detalj koji će blistati u sezoni pred nama.

Elegantne, crne pantalone 7/8 su prolećna zamena za malu crnu haljinu-vreme je da joj damo malo oduška. I prugaste majice su se vratile (za neke od nas nisu ni odlazile) pa ako slučajno nemate ovaj ikonografski komad, obavezno ga nabavite!

Široki pojas koji se obmotava je ključni aksesoar koji će se nositi na široke bluze, haljine, ali i na mantile i kapute, savršena završnica u svakom slučaju!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search