Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 08. 2011

Mini, midi ili maxi?

Saznajte sve o ovom trendu!

Ove jeseni ukoliko ste pažljivo zagledali nove modele, jedno je sigurno - suknja je vladarka modnih pista bilo da je midi, maksi ili mini! A ako ćemo i sociološki, suknja je modni ekonosmki barometar koji itekako povećava fiskalni promet svim modnim kućama, i onda kada se barometar oscilirajuće "zaljulja". Ukupna svetska recesija utiče izgleda i na dužinu suknje, pa je nekada otkrivena noga krajnje prihvatljiva, a nekada potpuno neprihvatljiva te stoga i pokrivena, nešto poput budžetskog deficita ili suficita. No,  vratimo se modnom jeziku i pogledajmo novo "gramatičko" pravilo da je suknja "must have". Dakle, ove jeseni nećete pogrešiti ni da nosite mikro mini, niti maksi sa preklopom bogatih nabora ili sve to u opciji nešto između, važno je da je suknja! A ako ste uz to ljubitelj sukanja, onda je ova sezona apsolutno vaša!

IZBOR:
Ovosezonski izbor modne ponude je raznovrstan, i ženstvenih linija suknje ne nedostaje bilo gde da krenete u kupovinu. Zahvaljujući uticaju 40-tih godina prošlog veka ove jeseni imate veliku dobrodošlicu u svet visoke ženstvenosti, pa i suknje koja je obeležila ove zlatne modne godine. Bez obzira na veliki uticaj koji u prethodnim sezonama imala haljina, ove jeseni "bacite" se u lov za savršenom suknjom koja će vam biti ključni komad sezone. Ono što vam svakako ide u prilog je i to da je ponuda dovoljno široka da ćete svakako naći pravi komad za vas. A haljine? Haljine koristite i dalje, ne odustajte!

TREND SAVET: 
Dakle, ove godine, važno je da znate da suknja ima, uslovno rečeno, 4 života. Počevši od one mini mladalačke, preko uske poslovne forme, one koja se iz uske pretvara u midi i pada na plovinu lista, pa sve do one koja se čak i vuče po podu. Lepota raznolikosti života suknje leži upravo u širokoj gami izbora koja svakako ostavlja prostora kako za zavođenje, tako i odvažan poslovni stav koji je uvek poželjan. Drape na kukovima, ili bogate falte, sve je to imidž nove jesenje suknje. Uživajte u trendu!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search