Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 02. 2015

Novi šik efekat- kaput bez rukava

I kako da u njemu izgledate cool

Ima nešto neverovatno šik u kaputu bez rukava, jednostavno govoreći, ta silueta deluje nekako cool i taj izgled je neuporediv sa bilo kojim drugim.

Modna ikona Olivia Palermo ga je nosila na masculine crno-belu kombinaciju, ali smo videli i varijacije u interpretaiji Max Mara brenda, koji je pokazao klasičniju i nosiviju opciju od tvida. Reed Krakoff se poigrao bojom kada je poslao na pistu kobaltni kaput koji je završavao monohromatski izged a Helmut Lang je kroz belu varijantu dao minimalističku estetiku svojim modelima, a Salvatore Ferragamo je kreirao model sa printom leoparda, koji spada u potpuno drugu krajnost.

Kao što vidite, modeli sa piste dokazuju da ovaj komad može da se nosi iznova i iznova, ako se stilizuje drugačije, a najbolji element koji donosi izgledu jeste struktura. Kaput bez rukava ima anatomiju blejzera, ali daje slobodu i ležernost oversize prsluka. Takođe, ovo je savršeni komad za prelazni period uz pomoć koga možete praviti slojeve.

Kada kupujete ovakav kaput, treba da tražite model koji pravi savršeni balans između izrade i linearne strukture. Tražite fine revere, pročišćene linije, jer želite da nosite svedeni model sa strukturiranim krojem. Takođe, ako uzmete bež, sivu, crnu ili teget boju, više ćete ga nositi jer ćete ga lakše kombinovati,  bela je isto opcija ali za stvaranje super šik izgleda.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search