Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 01. 2015

Kako da vam noge izgledaju duže i tanje

U farmerkama

Pre nego što posrnete i kupite još jedan par džinsa koji vam možda neće laskati, pročitajte SML savet kako da odaberete pravi model koji će učiniti da vam noge izgledaju tanje i duže, sve u jednom potezu.

Prvo, birajte modele sa malo podignutim strukom, jer što su farmerke dublje, to će iluzija dugih nogu biti izraženija. Alternativa ovome mogu biti blago zvonasti modeli (dakle, nemojte se inspirisati Hippie pokretom i nositi dva šatora od kolena na dole), oni su suptilniji i idealni su jer ako su ukrojeni i malo duži, sjajno stoje na štikle, a noge izgledaju vitkije i duže momentalno.

Ako želite da stanjite butine, pazite da unutrašnji šav na farmerkama ne bude izražen, već što neprimetniji i da budu što tamnije boje. Tamno plava ili crna svakako stanjuju noge i daju im elegantniju formu. Sečenja, pogotovo u predelu kolena , izbegavajte maksimalno, kao i previše detalja, jer oni samo mogu da ukrupne i učine siluetu kabastijom. Podvrnute farmerke imaju isti efekat.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search