Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 07. 2014

Letnji dress code za izlaske

Nova pravila!

Letnja party sezona je u punom zamahu, vaše raspoloženje je na nivou i samo ostaje pitanje. Šta ćete obući?

Kod nas, dress code u istinskom smislu te reči, nije u upotrebi, pa nam to u svakom slučaju ostavlja odrešene ruke za najrazličitije odevne kombinacije, ali, kao što je prednost, to može da bude i mana, jer pored punog ormara često ne znamo šta da obučemo...

Iz iskustva, možemo reći da je kraća haljina sa šljokicama uvek atraktivni komad koji privlači pažnju na svaklom podijumu za igru. A kako su počela i sniženja, bez problema možete nabaviti jednu i za 50% od cene.

Leto je i vreme za boje a ove sezone, koralna, zelena i ciklama stoje pod reflektorom.

To je ukratko za taj deo, a ako ćemo da pričamo duže priče, maxi haljine su baš ono što nam treba.

Neka vam inspiracija bude francuska rivijera i svedene, minimalne forme. Uz masivni, zlatni prsten i minđuše-alke, vaša graciozna pojava neće proći nezapaženo.

Možete se i igrati sa asimetrijom i odabrati haljinu koja je kraća napred a duže pozadi, ili igrati na super sexy kartu golih leđa koja uvek osvajaju poglede.

Naravno, pripremili smo i par stilskih predloga u letnjem duhu, koji će vas inspirisati da ove vrele party sezone budete u top modnoj formi:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search