Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 06. 2014

Kako da nosite plavi krejon

A da ne preterate...

Nije teško ući u make up rutinu. Pronašli ste svoj stil koji vam stoji, praktikujete ga svaki dan i izgledate lepo. Ali šta kada vam ta rutina malo dosadi (što je posebno moguće kada krenu proleće i leto)? Onda nakčešće pribegavamo bojama da razmrdaju naše navike a jedan od najjednostavnijih načina da zaista osvežite svoj izgled jeste plavi krejon.

Naravno, koliko je ovaj izgled primamljiv, tako može i da vas odvede u pogrešnu stranu, pa umesto da laska vašem izgledu, može učiniti da izgledate kao četrnaestogodišnjakinja koja isprobava maminu šminku.

Da se to ne bi desilo, SML daje par korisnih saveta kako da nosite plavi krejon:

-Pažljivo pri odabiru boje – ako imate zelene oči, idite na nijansu koja sadrži i malo crvene u sebi, braon i smeđe oči mogu da zablistaju uz svetlije plave a plavooke dame treba da idu ka teget paleti.

-Ostatak izgleda mora biti sveden! Jedini način da sa plavim krejonom izgledate kao dama od stila jeste da ostatak šminke ostane neutralan a to podrazumeva i svedenu frizuru. Dakle, jednostavno puštena kosa ili rep i podloga, laka maskara i labelo su jedino što će vam trebati.

-Plavi krejon podrazumeva teget masakaru, ali ako želite da stavite i senku, neka to budu veoma svetle i kremaste nijanse opet - plave boje za dan a za veče, samo intenzivni smokey eyes izgled u tamnijim nijansama može da opravda plavu olovku za oči. 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search