Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 03. 2013

Nijanse za smeđe oči

Senke koje laskaju pogledu

Ako imate smeđe oči, birajte bogate, tople tonove senki koje podsećaju na jesen, poput braon, zlatnih i zelenih nijansi. Igrajte se bojama ako zaista želite da istaknete oči, pa će tamne nijanse upotpuniti večernji izgled, a za dan tu su malo zelene ili braon na celom kapku sa akcentom svetlo zlatne boje u unutrašnjem uglu oka i samo trunčicu na sredini kapka.

Damama sa smeđim očima preporučićemo savršenu paletu koja sadrži sve senke koje će vaše oči istaći na najlepši mogući način, a ona sadrži toplu braon, zlatkastu, tamno sivu i senku boje slonovače.

Zemljane boje senke će dati bogati i topli efekat vašim očima, pogotovo uz eyeliner iste boje koji će dati dodatnu definiciju oku. Tamnije zelena senka uz liniju trepavica i svetlija nijansa zelene na kapku će osvetliti vaš pogled, dok će zlatna i bronzana istaći zelene i braon tonove u samom oku.

Tamno ljubičasta senka je za smeđe oči zamena za crnu a uz to daje predivan kontrast ovoj boji očiju.

Generalno, da biste zaista istakli tople i nežne smeđe oči, kontrasti su najbolje rešenje ako želite da ostavite utisak a komplementarne boje će samo naglasiti vaš ženstveni pogled.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search