Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 04. 2016

Potrepštine za festivalsku sezonu

Nabavite sve što vam treba na vreme

Stiže leto i pred nama je još jedna sezona muzičkih festivala na otvorenom kod nas i u regionu. Exit,Beer FestBalatonBelgrade Calling...tek da nabrojimo neke. Za svaki muzički ukus tu ima po nešto a ako ste među onima koji nikako ne propuštaju da posete jedan ili više ovih događaja, onda znate i da jespecifičan izgled nešto što prati svaku dobru žurku pod vedrim nebom.

Zapravo, festivali su idealna prilika da isprobate nešto što inače ne biste ne pomislili! Zeleni karmin, šarena kosa, šljokice, lažne tetovaže... Sve to zvuči veoma primamljivo i u svetu dobrog zvuka postaje i te kako prihvatljivo!

Naravno, svako eksperimentisanje sa bojom kose je na privremenoj bazi i dok se vratite na posao, imaćete svoju uobičajenu boju a nekoliko gumica ludog printa samo će doprineti celokupnom utisku. Isto važi i za tetovaže koje su privremene i skidaju se posle jednog tuširanja.

Što se šminke tiče, izbegavajte pudere, rumenila i sve što će otežati kožu i u kombinaciji sa znojem napraviti katastrofu gde se prašina samo lepi za lice. Trajni ili vodootporni ajlajner, maskara u boji  i sjaj ili karmin (poželjno u što luđoj boji) su sve što vam treba. Možete dodati i malo šljokica!

Jedino što je poželjno da na lice stavite jeste krema sa zaštitnim faktorom u toku dana, jer je ipak nega najvažnija i nikako je ne smete zapostaviti.

Dakle, ovde su i naši predlozi proizvoda koje možete isprobati sa super ludi festivalski look, samo pažljivo- nemojte sve odjednom!

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search