Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 06. 2015

Naglasite oči uz zlatan sjaj

Tokom praznika i letnjih dana, zlatna senka je prosto nezamenljiva. Ona oku daje dodatni sjaj, glamur i onaj ekstravagntan izgled za kojim žudimo.

Gigi Hadid, manekenka u usponu i bogata naslednica, definitivno je sjajna inspiracija kada je šminka u pitanju, jer ne samo da zna šta joj stoji, već ne preteruje sa make up-om i zna kako da ponese trend onako kako bi svaka žena želela da izgleda. 

Uz bronzer i rumenilo, koji su joj dali dašak leta na licu i naglasili jagodice, manekenka je istakla obrve olovkom koja se savršeno uklopila uz njenu prirodnu boju, dok je na usne stavila samo bezbojni sjaj.

Oči je istakla sa malo maskare i eye-linera, a ombre tehnikom je masnom, zlatnom senkom učinila pogled zavodljivijim, dok je ispod obrva već vidljivo prisustvo, takođe masne, sedefasto bele senke. Uz strog razdeljak na strani, ovo je izgled savršen za letnje večeri, posebno kada koža poprimi malo sunca, tako da će vam maskara i senka za oči biti jedini i najbolji saveznici za izgled sa crvenog tepiha.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search