Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 03. 2015

Savet profesionalaca za savršeni crni krejon

Path McGrath otkriva svoju tajnu

Crni krejon uvek ostavlja utisak jer izgleda fenomenalno a u isto vreme i veoma jednostavno! Ali, nemojte misliti da vam ne treba trud za postizanje savršene crne linije, pogotovo ako treba da izgleda tek malo razmazano...

Path McGrath, jedna od najpoznatijih šminkera na svetu, otkriva svoje male tajne koje puno čine za to da olovka na kapku izgleda baš thonako kako mi želimo a mi prenosimo ove bisere mudrosti, koje je ova umetnica primenila na Versace reviji za proleće/leto 2015!

Za početak, tečna podloga nikako ne sme da se stavlja na kapak ako stavljate krejon, jer tako zadržavate prirodnu dubinu očiju. Posle, stavite crni krejon na suzne kanale gornjeg i donjeg kapka kao i iznad linije trepavica i gore i dole. Tako ćete postići oštriji, definisan izgled i istaći ćete boju očiju. Prođite dva puta da pojačate utisak.

Naravno, pri nanošenju činjenica je da ćete negde pogrešiti i ostaviti mrljicu, ali ne brinite jer je upravo to ključ celog izgleda! Nemojte težiti savršenoj crnoj olovci na kapcima, jer ne samo što to nije realno, već za to postoji i ajlajner. Ako želite dodatno da zamutite olovku, možete to uraditi četkicom za šminku. Malo maskare na gornjim ali i donjim trepavicama, da  otvorite oko je sve što vam je potrebno da finalizirate ovaj veoma jednostavni a efektni izgled!

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search