Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 12. 2014

Make up koji traje celu noć

Lako, uz SML savete

Praznični dani i noći, ostanci do jutarnjih časova a pogotovo doček Nove godine zahtevaju duge perfektan make up, koji u kombinaciji sa ostankom u provodu do ranih jutarnjih časova može da znači katastrofu!

Svakako ne želite da vam se senka razmaže, maskara izmrvi, ten prosija a karmin ’pojede’. Na sreću, imamo rešenje za svaki od ovih problema.

Prvo, što se tena tiče, nemojte za tečnu podlogu uzimati proizvode koji su mnogo teški, već se odlučite za tečnije i kremastije podloge i BB kreme, koje ćete naneti u dva tanka sloja na lice a preko samo fiksirajte puderom u kamenu. Tako ćete izjednačiti ten a to neće biti previše očigledno. Obavezno nosite kameni puder za korekcije u toku noći i uz to, papiriće koji upijaju masnoću, za istant matiranje na licu mesta.

Ako želite da vaše oči izgledaju besprekorno u toku cele noći, tajna je u slojevima koje nanosite na kapke. Tako ćete uspeti u nameri da se senka za oči ne razmaže ili da ne izbledi.

Za početak, napravite dobru bazu. Nanesite sloj običnog korektora oko očiju, ali ne i na kapke, jer će u tom slučaju senka lako spasti, umesto toga, stavite prajmer za senku i to će biti najbolja baza koja će sprečiti ne samo spadanje senke u prahu, već i stvaranje nabora u pregibima kapka. Tanak sloj masne senke će biti dobra alternativa ako nemate prajmer.

 Nanesite senku po izboru i lagano pređite vlažnom četkicom sa bronzerom ili rumenilom preko celog oka i samim tim dodajete još jedan sloj preko senke, koji će da spreči razmazivanje.

Uvijte trepavice, samo tako se vaša maskara neće razmazivati.

Što se karmina tiče, prvo uokvirite usne olovkom i istom tom olovkom popunite cele usne, to će stvoriti dobru bazu. Onda nanesite jedan sloj karmina, stavite papirnu maramicu na usne i ’poljubite’ je, tako ćete skinuti višak ruža a ono što ostane na usnama će, sa olovkom, činiti fiksnu bazu koju će biti teško skinuti. Preko toga velikodušno namažite još jedan sloj karmina i spremni ste da sa omiljenom bojom na usnama uđete u Novu godinu!

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search