Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 11. 2014

Savršeno obojeni nokti za prazničnu sezonu!

Uradite sa

Kako se praznici bliže, a samim tim i haotični rasporedi, gužve u saobraćaju i dodatne obaveze, nije nemoguće da nemate uvek vremena za odlazak kod manikira. Vreme postaje dragoceno i baš zato smo pripremili male savete kako da kod kuće, super brzo i lako, negujete i nalakirate nokte u rekordnom roku, i da vaše ruke blistaju u toku prazničnog decembra!

Pre nego što počnete sa lakiranjem, prvo za to pripremite nokte. Uzmite meku četkicu i u toploj vodi ih dobro operite. Ovako će ploča nokta biti čista, bez tragova laka, acetona ili nekog drugog sredstva ali i bez ulja koje nokti prirodno luče. Kada nanesete lak, sigurno će vam trajati duže.

Nežno rolanje po bočice laka za nokte po dlanu ruke će pomoći da se boja u bočici opusti.

Ako nanosite taman lak, prvo namažite sloj providnog laka na nokte. Ovako, površina nokta će biti ravnija i manje su šanse da se tamni lak razlije i da izgleda neuredno, a i kada budete skidali taj tamni lak, nokat neće požuteti i on se neće razmazati po prstima.

Lakirajte nokte u dva tanja sloja, sa pauzom od 5 minuta između- tako će se lak bolje osušiti, biće postojaniji i boja će lepše doći do izražaja.

Nanesite gornji sloj za brzo sušenje da zapečatite lak i sačekajte 5 minuta, pa stavite ruke pod hladnu vodu- tako će se lak dodatno stvrdnuti.

Stavite ulje za zanoktice na nokat i kožu okolo za dodatnu negu i spremni ste za pokret!

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search