Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 11. 2014

LuxEffects

Essie

Zasijajte kao dijamant i podignite stajling na viši nivo očaravajućim glamurom. Četiri nova Essie luxeffects top coat laka za nokte brzo postaju opsesija i neodoljivo su trendi. Kreirajte fantastične efekte za samo nekoliko sekundi kako biste imali više vremena da uživate u svom modnom trenutku. Lako se nanose i lako se nose: Ovi luksuzni gornji premazi osmišljeni su tako ukrase vaše omiljene Essie boje i slažu se sa svakom. Posebno su impresivni kada se stave preko pojedinih nijansi, koje su medu našim omiljenim.

Isprobajte Summit of style preko Essie granat crvenih i Rock at the top preko neke hladno sive nijanse. Bilo koje vreme je pravo vreme za uživanje u dobrom manikiru. Četiri prelepa top coat premaza sadrže višedimenzionalne, elegantne šljokice koje čine ovaj stil lakiranja još zabavnijim. Rock at the top će učiniti da se osećate kao epicentar šika. Kada stignete na mesto dešavanja, ne zaboravite da napravite svoju Summit of style fotku.

Kadar će biti... Zaslepljujći!

Od sada, ekskluzivno na portalu Beauty Shop, možete kupiti lakove iz glamurozne Essie LuxEffects kolekcije! Kliknite i naručite jedan ili sve OVDE!

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search