Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 09. 2014

Eksperti savetuju: savršeno nanošenje hajlajtera!

Backstage trikovi

Inspirisani izgledima koje smo videli na pistama za proleće 2014, poželeli smo da deo svežine i prozračnosti tena prenesemo u jesenje dane, pa smo potražili inspiraciju u make up-u koji je Diane Kendal, profesionalni šminker, kreirala za revije Jason Wu, Prabal Gurung i Alexander Wang.

Pošto je sport i dalje u igri i nigde ne odlazi, modni trendovi se fokusiraju na patike i trenerke dok beauty segment zahteva sveža, orošena lica, kao da ste upravo izašli iz glamurozne teretane.

Upravo taj izgled je postignut za reviju Alexander Wanga, gde je bakarno-roze hajlajter nanošen na vrhove jagodičnih kostiju za efekat visokog sjaja, koji i licu bez trunke šminke daje blistavu notu.

I na reviji Prabal Gurunga mogli smo da vidimo nešto slično, gde je kontrast izvajanim i perfektno osenčenim obrazima bio nežni hajlajter u vanila nijansi na najvišim tačkama lica- jagodicama, iznad obrva i na vrhu brade. Efekat je osmišljen da imitira zdrav odsjaj lica u hladnom, zimskom jutru.

Tečni prajmer je zasijao na reviji Jason Wua, gde je tačkasto nanošen na vrhove obraza i niz centar nosa, za suptilni nagoveštaj sedefnog sjaja.

Dakle, shvatili ste! Ključ je u postizanju blistave kože sa što manje proizvoda. Ova tendencija će tek da zaživi na proleće, ali do tada imamo mnogo dana da je isprobavamo i usavršimo!

 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search