Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 07. 2014

Kako da izgledate preplanulo ako ste svetle puti

Mali saveti i trikovi

Ako ste od onih koje pod provode najtopliji deo dana na letovanju pod suncobranom ili u drvetom, ako prelazite na drugu stranu ulice da uhvatite hlad ili ste jednostavno od onih žena koje ne mogu da postignu preplanulu kožu, čestitamo vam na aristokratskom tenu!

Ali, pošto je napolju leto a vi slučajno želite da dodate malo tog sjaja koje preplanula koža ima svom licu, imamo rešenje za vas.

Samo treba da znate koje proizvode i kako da koristite, i nema te svetle puti koja neće dobiti svežu, preplanulu nijansu.

Za pudere u ovom slučaju važi pravilo da birate za nijansu tamniji od vašeg tona kože i da ga nanesete sunđerom da biste ga bolje ublendovali.

Koristite sjaj za usne u nijansi losos-narandžaste boje ill u tonu breskve, tako ćete dodati boju svom tenu, rumenilo u ovim nijansama je takođe pun pogodak.

Kada je u pitanju bronzer, on često može da postane narandžast i da izgleda previše očigledno. Zato birajte mat bronzere u svetlijim nijansama, jer su suptilnije. A činjenica što proizvod nema sedefa ili shimmera u sebi doprineće prirodnom izgledu.

Braon maskara će izgledati mekše na pozadini od svetle kože, dok će crna samo istaći neosunčanu put.

Senka za oči koja je u boji šljive i ima tople, braon podtonove biće savršena za vas, jer je tamna a opet nije oštra i napadna.

 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search