Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 06. 2012

Rosa Chá

Kupaći kostimi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Dizajner Amir Slama je osnovao marku Rosa Chá 1988. godine, koja je brzo postala jedna od najtraženijih u Brazilu.  Nakon osvajanja rodne zemlje, Amir Slama je 1997. godine ušao na tržište SAD-a, najpre u Los Anđelesu, a zatim i u Njujorku, 200. godine, gde je oduševio sve posetioce nedelje mode. 

Iako inspiracija dolazi sa najrazličitijih strana, za dizajn Amir Slame je jasno da veliki deo inspiracije dolazi iz kulture i tradicije Brazila. Velika pažnja se poklanja detaljima i pažljivo ukomponovanim bojama. Osim kupaćnih kostima, Amir Slama dizajnira i ogrtače, haljine, majice, šortseve, praktično svu potrebnu odeću i obuću ukoliko se odlučite da provedete odmor na obalama Brazila. 

Rosa Chà se obraća mlađoj klijenteli, koja je spremna na modne rizike i ne plaši se raznolikih dezena. Slama je drugu liniju, Sais, predstavio 2003. godine, i osim što je jeftinija, a podjednako kvalitetna, može se reći da je umerenija u bojama i samom kroju.

Rosa Chà su kupaći kostimi koji znače prestiž, te su u njima uslikane mnogobrojne zvezde, poput Demi Moore, Jennifer LopezNaomi Campbell, koja rado nosi modele i privatno, ali i na pistama Brazila i Njujorka. 

Dramatične siluete, provokativni i seksi modeli, mnoštvo boja i ženstvenost bez kompromisa su stvorili kući najekskluzivijih kupaćih kostima. Rosa Chà je načinila od Amira Slame kralja bikinija, a osim ženskih kolekcija, ova robna marka nudi kompetan izgled za plažu i muškarcima, koji je podjednako zabavan, intrigantan i zavodljiv. 

Riblja kost

Riblja kost

Frizura ...

Retinol

Retinol

Ponovo aktuelan u borbi protiv starenja ...

Ruž

Ruž

ili Karmin ...

Raglan rukav

Raglan rukav

Ime dobio po lordu Raglanu ...

Search