Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 11. 2012

Lifting

Podmlađivanje

Postoje različiti faktori koji utiču na starenje kože. Kao posledica toga nastaju brojne promene u teksturi kože, a kao posledica gubitka elastičnosti kolagenih i elastičnih vlakana, smanjenom procentu hijaluronske kiseline i gubitka potkožne masti uočava se da koža pod uticajem zemljine teže počinje da ’’visi’’.

Ukoliko želimo da sprečimo ovaj fenomen potrebno je na vreme krenuti sa određenim procedurama. Postoje neinvazivne metode za uklanjanje početnih bora i inavazivne, hirurški face lift.

’’Face lift’’ predstavlja proceduru kojom se zatežu koža i mišići lica i vrata. Kao i lice, tako možete zategnuti celo telo. Tretira se opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena. Hirurški lifting ne bi trebalo raditi pre 45. godine života. Pre toga postoje neinvazivne metode kao što su laserski piling, dermoabrazija, različiti fileri mekih tkiva i u zadnje vreme botox. Neinvazivni postupci su jednostavni, bezbolni, bezbebedni  i ne zahtevaju nijednu formu anestezije. Za koji god da se postupak odlučite, prethodno se za svaki slučaj raspitajte o kontraindikacijama.

Prvi lifting je urađen 20- ih godina 20 veka. Od tada su se metode promenile. Danas se u zavisnosti od izbora tretmana, možete podmladiti i povratiti samopouzdanje praktično preko noći.

Svi će primetiti pozitivnu promenu kod vas, ali neće znati šta ste tačno uradili, ukoliko im sami ne odate tajnu.

Lisca

Lisca

Priznati kvalitet ...

Lacoste

Lacoste

Od sporta do modnih pisti ...

Lak za nokte

Lak za nokte

Dekoracija i zaštita ...

La Perla

La Perla

Italijanska zavodljivost ...

Search