Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 01. 2013

Dr. Hauschka

Kozmetika

Dr. Hauschka je jedinstveni kozmetički brend, čiji je koncept zasnovan na korišćenju sastojaka iz prirode po receptima dr. Rudolfa Hauschke.

Njihova ideja vodilja je da pomno izaberu lekovite biljke, koje posle posebnog načina obrade, koriste za proizvodnju preparata koji blagotvorno deluju na najrazličitije tipove kože.

Sunce, vetar i drugih spoljni uticaji mogu da ostave negativne posledice na koži. Zato se kozmetika Dr. Hauschka bori protiv toga. Oni tvrde da njihovi proizvodi jačaju procese hidratacije i regeneracije.

Osim nege, u ponudi je od 1999. godine i dekorativna kozmetika utemeljena na metodi koju je osmislio dr. Hauschka. Bitno je istaći da svi preparati osim što ulepšavaju kožu lica, istovremeno je i neguju. Sastojci poput kvalitetnih biljnih ulja, voskova i pažljivo odabranih biljnih ekstrakata se nalaze u ruževima, tečnim puderima, puderima u kamenu i prahu, rumenilima, maskarama i senkama. Kuriozitet je i da nijanse u dekorativnoj kozmetici odgovaraju prirodnim nijansama tena.

Dijamant

Dijamant

Više od najboljeg prijatelja svake devojke ...

Detox

Detox

Čišćenje organizma ...

Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih

Sv.Valentin, Sv.Trifun.. ...

Diana Vreeland

Diana Vreeland

urednica i kolumnistkinja ...

Search